Hos Møller & Buchreitz anerkender og integrerer vi FN’s 17 verdensmål i dagligdagen. Her kan du se præcist hvilke verdensmål, vi har valgt at arbejde med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde for at implementere dem.

Verdensmål nr. 4: Kvalitetsuddannelse

Møller & Buchreitz tager ansvar for at uddanne den næste generation. Derfor ansætter vi gerne lærlinge og sørger for, at de får en god uddannelse gennem forløbet hos os.

Verdensmål nr. 7: Bæredygtig energi

Møller & Buchreitz er specialister i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Vi rådgiver, installerer og servicerer indenfor elinstallationer. Vi har fokus på, at vores installationer er energieffektive og mindsker CO2-aftrykket.

Verdensmål nr. 8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

Hos Møller & Buchreitz mener vi, at alle i samfundet skal have mulighed for at komme i job og vise, hvad de har at bidrage med. Derfor samarbejder vi bl.a. med arbejdsformidlingen og Kolding kommune for at integrere mennesker, der af forskellige årsager har svært ved at komme ind på arbejdsmarkedet.

Verdensmål nr. 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Vi bruger materialer og produkter af god kvalitet i din installation, så de kan udskiftes frem for at blive smidt ud. De materialer, vi køber hos vores leverandør, er primært dansk- og europæisk producerede. På vores kontor har vi også implementeret en række tiltag såsom papirløst bogholderi og affaldssortering.

Verdensmål nr. 13: Klimaindsats

Møller & Buchreitz har fokus på at bekæmpe klimaforandringer og dets konsekvenser. Vi installerer løsninger, der understøtter den grønne omstilling, som f.eks. ladestandere til elbiler, solcelleanlæg og andre energieffektive løsninger. På vores eget kontor har vi også energieffektive løsninger, heriblandt varmeregulering.

Verdensmål nr. 17: Partnerskaber for handling

Vi mener, at fokus på fællesskaber på tværs af brancher og sektorer kan bidrage til at skabe bedre og mere effektive løsninger på verdens udfordringer.