Installation og service til erhverv

Vi installerer og servicerer alle former for el-tekniske opgaver i både det private og erhverv. Vores dygtige og erfarne montører løser både store og små opgaver, og de er altid klar på at rådgive om den rette værdiskabende løsning, som passer til de konkrete behov. Vi hjælper eksempelvis med installering, vedligeholdelse, reparation, eftersyn og test af anlæg.


En serviceaftale giver tryghed

En længerevarende serviceaftale hos os indebærer, at din virksomheds elinstallationer bliver kontrolleret og vedligeholdt regelmæssigt. På den måde reduceres både reparation og renovering. Det forlænger levetiden på dine installationer – og du kan føle dig helt tryg, velvidende at alt fungerer, som det skal.

Hos Møller & Buchreitz løser vi opgaver på tværs af fag og brancher i tæt samarbejde med vores kunder. Med vores kapacitet og kompetencer får du en samarbejdspartner, der gør dig tryg. Vi sætter en dyd i at løse opgaverne effektivt og med så høj kvalitet som muligt – og sammen hjælper vi med at udvikle effektiviteten i din virksomhed.

Vi arbejder altid for at finde den løsning, der passer bedst til netop dine behov. Hos os vil du altid blive mødt af professionelle medarbejdere, der vil kommunikere tydeligt, hvordan opgaven vil blive løst, hvad tidshorisonten og ikke mindst prisen er. Vi vægter nemlig troværdighed og ordentlighed utrolig højt.


Fast service

Med vores ”fast service”-koncept tilbyder vi hurtig og god service indenfor 1 time, når du har akut brug for hjælp til dine el- og/eller datainstallationer.

Data-edb

Møller & Buchreitz er specialister i data- og netværksinstallationer, uanset om det er PDS- eller fiberinstallationer, trådløst netværk eller fiberløsninger, kan du trygt kontakte os.

Opsætning og installation af trådløst netværk Wifi
Med et access point får du en bedre og mere stabil forbindelse. Access point er en enhed, der normalt vil være placeret i en router, men her kan det være en selvstændig enhed, som sørger for trådløs kommunikation mellem forskellige enheder og selve netværket.

Vores fagligt dygtige IT-teknikere og el-installatører opsætter et eller flere access points/ trådløst netværk, så alle lokaler i dit hus eller din virksomhed er dækket ind.

Porttelefon og dørtelefon

Overvejer i om i skal investere i dør- eller porttelefoni eller har i et eksisterende anlæg, som skal udskiftes? Så tag fat i Møller & Buchreitz. Vi udføre hele anlægget fra kabel installation, til færdigmontering og evt. låsearbejde - fra rådgivning til montering og service. Vi levere kun markedets bedste og mest foretrukne mærker. Få et nyt og moderne anlæg som har høj funktion- og lydkvalitet, der desuden er brugervenligt og har en høj drift sikkerhed.

Porttelefoni eller dørtelefoni skaber sikkerhed og tryghed - for den enkelte beboer eller for en ejerforeningen

Møller & Buchreitz har stor ekspertise inden for Port- og dørtelefoni

Adgangskontrolsystem

Et adgangskontrol system fås i mange variationer

som stand alone system på en enkelt dør eller til en boligforening med flere 1000 bruger
Mulighed for briksystem, som gateway system via. telefonen, eller integration over dørtelefon system, muligheder er uendelig.

Møller & Buchreitz har erfaring med rigtig mange typer adgangskontrol systemer