Hos Møller & Buchreitz installerer og servicerer vi alle former for el-tekniske opgaver til både private og erhverv.

Vores dygtige og erfarne montører løser både store og små opgaver, og de er altid klar på at rådgive om den rette værdiskabende løsning, som passer til de konkrete behov. Vi hjælper eksempelvis med installering, vedligeholdelse, reparation, eftersyn og test af anlæg.

Vi har derudover stor erfaring med projektering, planlægning og tilbudsgivning på el, data, belysning, tavleanlæg, kraftinstallationer, forsyning, ABA-AIA og ABV samt tekniske installationer i forbindelse med nybyggeri, renovering af erhvervsbyggeri, skoler og offentligt byggeri.

Læs mere om vores forskellige ydelser herunder:


Enterprise

Udviklingsprojekter er vi særligt kompetente i. Det er netop, når løsningen ikke ligger givet på forhånd, men entreprenøren skal bidrage med idéer og løsningsforslag i et team af rådgivere og andre entreprenører, at vi excellerer.

LÆS MERE

Belysning

Vælger du den rigtige belysning og lysstyring med eksempelvis bevægelsessensorer, akustiske sensorer og dagslysregulering, kan du opnå store energibesparelser.

LÆS MERE

Ladestander

Har du købt el- eller hybridbil, eller overvejer du det?
Måske mangler du svar og løsninger i forhold til at lade bilen op. Vi har her samlet en oversigt over de ladebokse, vi vurderer, er noget af det bedste på markedet lige nu.

LÆS MERE


Alarm

Med et alarmanlæg er jeres sikkerhed optimalt
Hos os skrædersyer vi det system, der passer bedst til dig. Vi kan levere til både privat og erhverv, og i lige den størrelse du har brug for.

LÆS MERE

Videoovervågning

Skræddersyet videoovervågning, med en optimal løsning hos Jer.

Vi kan hjælpe dig med at designe en løsning fra bunden ud fra kundekrav og specifikationer. Vi kan også hjælpe dig med at opgradere eksisterende løsninger til nye standarder og ønsker på den mest omkostningseffektive måde.

LÆS MERE