Ordentlighed, troværdighed og godt fællesskab


Hos Møller & Buchreitz har vi mange års erfaring i el-branchen både indenfor service og projekter

Vores kerneværdier er ordentlighed og troværdighed, hvilket man straks vil kunne mærke, når man møder en af vores dygtige servicemontører, som brænder for sit arbejde.

Vores serviceafdeling har base i Kolding, hvorfra vi servicerer hele trekantområdet.

Projektafdelingen udfører entrepriser i hele Jylland og på Fyn samt enkelte opgaver på Sjælland.

Christian Møller

Jeg har i de sidste 12 år arbejdet i en større el-installatør forretning i Kolding med 25 medarbejdere, først som projektansvarlig og de sidste 4 år som afdelingsleder.

Min drivkraft i forhold til mit arbejde skal i høj grad findes i mennesker. Jeg elsker at udvikle mennesker og skabe grobund for et trykt, sikkert og effektivt arbejdsmiljø.

Det har altid været en stor drøm for mig at starte min egen el-installatør-forretning.

Derfor glæder jeg mig utrolig meget til at samarbejde med Søren og suge en masse ny viden til mig.

Jeg er 33 år, gift med Janne, vi har 3 børn og bor i Give.

Søren Buchreitz

Jeg har drevet selvstændig el-installatørvirksomhed i Kolding i 25 år. Der har været rigtige mange gode oplevelser som selvstændig, i 2016 blev vi eksempelvis kåret som årets virksomhed i Kolding. Dette var ikke lykkedes uden vores mange, dygtige medarbejdere.

De sidste par år har jeg brugt på at læse op på ledelsesuddannelser gennem Scandinavian Executive Institute, hvor jeg har gennemført både Executive Management Programme og Executive Board Programme. Derfor glæder det mig nu at kombinere både mine ledelsesevner og min store erfaring fra el-branchen.

Min fritid bruger jeg sammen med min hustru Alexandra på opdræt og uddannelse af dressurheste på vores stald, Hena Dressage.

Grøn omstilling

Med vores mange specialkompetencer vil du som kunde virkelig kunne mærke en forskel, når det kommer til grøn omstilling

LÆS MERE

Verdensmål

Hos Møller & Buchreitz anerkender og integrerer vi FN’s 17 verdensmål i dagligdagen. Her kan du se præcist hvilke verdensmål, vi har valgt at arbejde med, og hvad vi konkret gør i vores daglige arbejde for at implementere dem.

LÆS MERE