Hos Møller & Buchreitz har vi mange års erfaring fra både el- og vvs-branchen indenfor service samt store og små projekter.

Vores kerneværdier er ordentlighed og troværdighed, hvilket man straks vil kunne mærke, når man møder en af vores dygtige servicemontører, som brænder for sit arbejde.

Vores serviceafdeling har base i Kolding, hvorfra vi servicerer hele trekantområdet.

Projektafdelingen udfører entrepriser i hele Jylland og på Fyn samt enkelte opgaver på Sjælland.

Christian Møller

Jeg har i de sidste 12 år arbejdet i en større el-installatør forretning i Kolding med 25 medarbejdere, først som projektansvarlig og de sidste 4 år som afdelingsleder.

Min drivkraft i forhold til mit arbejde skal i høj grad findes i mennesker. Jeg elsker at udvikle mennesker og skabe grobund for et trykt, sikkert og effektivt arbejdsmiljø.

Jeg er 35 år, bosat i Give sammen med min kone Janne og vores tre børn.

Søren Buchreitz

Jeg har drevet selvstændig el-installatørvirksomhed i Kolding i 25 år. Der har været rigtige mange gode oplevelser som selvstændig, i 2016 blev vi eksempelvis kåret som årets virksomhed i Kolding.

De sidste par år har jeg brugt på at læse op på ledelsesuddannelser gennem Scandinavian Executive Institute, hvor jeg har gennemført både Executive Management Programme og Executive Board Programme.

Min fritid bruger jeg sammen med min hustru Alexandra på opdræt og uddannelse af dressurheste på vores stald, Hena Dressage.