< tilbage 18-06-2024 - 10:30

Månedens medarbejderportræt: Anton Gantzler

Vi har taget en snak med en af vores superlærlinge om hans arbejde hos Møller & Buchreitz. Læs med her og lær Anton lidt bedre at kende. 

Navn: Anton Gantzler

Alder: 20 år

Titel: Elektrikerlærling hos Møller & Buchreitz

Hvorfor vil du gerne være elektriker?
Jeg startede på handelsskole for et par år siden og fandt hurtigt ud af, at det ikke var noget for mig. Jeg er ikke god til at sidde stille, så da muligheden bød sig, begyndte jeg som lærling hos Møller & Buchreitz. Det har jeg været superglad for!

Hvad er det fedeste ved at arbejde for Møller & Buchreitz?
Først og fremmest er det fedt med et arbejde, hvor man bruger sin krop og ikke er stillesiddende. Derudover har jeg en masse gode kollegaer, som jeg virkelig hygger mig med. Rent fagligt har jeg gået på mange større projekter. Det har været fedt, men jeg glæder mig også til at prøve nogle flere serviceopgaver i fremtiden. 

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?
Jeg hænger ud med min kæreste og kammerater og styrketræner en masse. Derudover interesserer jeg mig også lidt for biler. En stor del af min fritid bliver brugt på at købe og sælge biler og forskelligt udstyr, så det går der meget god tid med. 

Hvordan kommer det til at gå Danmark til EM i fodbold?
Man ved aldrig rigtig med Danmark, men jeg håber, de kommer videre fra gruppen. Herefter ser det måske lidt sværere ud. Hvis jeg skal oddse på en vinder, bliver jeg nødt til at sige Tyskland. De ser gode ud og kommer til at have en masse tyskere i ryggen. Det bliver spændende at følge i de næste par uger.

 

< Tilbage