< tilbage 23-02-2024 - 09:57

Månedens medarbjederportræt: Kasper Riber

I februar har Kasper Riber været en tur i den varme stol for at fortælle om ham selv og hans arbejde hos Møller & Buchreitz. Læs med her.

Navn: Kasper Riber 

Alder: 23 år

Stilling: Elektrikerlærling

Hvorfor vil du gerne være elektriker?
Min far er elektriker, og jeg har altid syntes, at faget er vildt spændende. Jeg var oprindeligt startet på universitet, men jeg fandt hurtigt ud af, at jeg hellere ville arbejde med min krop. Herfra var valget om at gå i lære ret let.

Hvad er det bedste ved at stå i lære hos Møller & Buchreitz?
Vi er et ungt og friskt team, som er gode til at hjælpe hinanden. Det gør helt klart lettere at være lærling. Lige nu er jeg på skole, men jeg glæder mig til at komme tilbage og bruge mine hænder igen. Jeg er færdigudlært i 2026.

Hvilke opgaver tiltaler dig mest – og hvorfor?
Jeg kan godt lide at arbejde med forskellige opgaver og forskellige mennesker. Derfor er jeg nok mere serviceelektriker end projektmand. Det giver mig energi at komme til nye steder og løse andre opgaver, end jeg gjorde ugen før. 

Hvad bruger du tiden på, når du ikke arbejder?
Jeg bor i Vejle i en lejlighed sammen med min kæreste. Når jeg ikke arbejder, bruger vi meget tid på vores familie og venner, og så kobler jeg af ved at spille diverse former for computerspil. 

< Tilbage