< tilbage 19-01-2024 - 10:31

Månedens medarbejderportræt: Thomas Villefrance

Inden den står på en velfortjent weekend, er det blevet tid til årets første medarbejderportræt! Denne gang har vi taget en snak med Thomas Tromborg Villefrance, der har været ansat som projektleder siden marts 2023. Læs med her og lær Thomas lidt bedre at kende.
 

Navn: Thomas Villefrance

Funktion: Projektleder 

Hvad laver man som projektleder ved Møller & Buchreitz?
Man laver mange forskellige ting. Vi regner først og fremmest på en masse tilbud. Derudover kører vi byggemøder på sager, vi ender med at få, mens vi også skal styre økonomien i de pågældende projekter og sørge for at holde medarbejderne motiverede. I løbet af de seneste par måneder er jeg desuden blevet involveret mere og mere i serviceafdelingen.

Hvordan har din opstart været?
Det har været fedt at komme til et nyt og ungt firma, hvor vi som ansatte bliver værdsat og får en masse ansvar. Christian og Søren er dygtige til at dyrke de sociale relationer og skabe gode rammer for os ansatte. Det smitter af på hele firmaet og giver et fedt arbejdsklima, synes jeg.

Hvem i firmaet ville klare sig dårligst på en øde ø?
Det er uden tvivl Søren Buchreitz. Han er alt for utålmodighed til at skulle strande på en øde ø.

Hvad er dine tanker og planer for fremtiden rent arbejdsmæssigt?
Et af mine store mål i 2024 er at hjælpe med at udvikle vores serviceafdeling. Derudover håber jeg, at vi vinder nogle spændende sager og formår at opretholde det høje niveau, vi har vist i 2023. Der er masser af gode ting i pipeline, så jeg ser frem til et spændende og travlt 2024.

 

< Tilbage