< tilbage 12-01-2024 - 11:29

Fra el til solceller

Vi har taget en snak med en af vores dygtige elektrikere, der til dagligt arbejder fuldtid i Solselskabet, som Søren Buchreitz og Christian Møller også er en del af! Læs med her:

Navn: Alexander Bendix Hansen

Baggrund: Jeg har tidligere arbejdet under Christian, så da jeg fandt ud af, at han og Søren startede nyt firma, kontaktede jeg ham. De ville heldigvis gerne have mig med ombord, og det har jeg været rigtig glad for. Jeg er uddannet elektriker med speciale i vedvarende energi, og så er jeg også uddannet VE-Installatør i solceller.

Udvikling: Efter et halvt år hos Møller & Buchreitz hev Christian mig til side og introducerede mig for Daniel og Simon, som har startet Solselskabet sammen med Søren og Christian. Vi havde en god snak om mine ambitioner, færdigheder og fremtidsplaner. Vi landede en aftale, hvor jeg fik mulighed for at være deltid hos Solselskabet og deltid hos Møller og Buchreitz. Det tog ikke lang tid, før jeg kunne gå til Møller og fortælle ham, at halvtid ikke kunne gøre det, og om jeg ikke kunne starte fuldtid hos Solselskabet.

Funktion i Solselskabet: Det nye setup i Solselskabet fungerer vildt godt. Jeg har fået et kontor på Jupitervej, hvor jeg har mulighed for at sparre med Christian og Søren. Mine opgaver er pt. ret spredte og jeg laver mange forskellige ting. Jeg sidder primært med hjemmesideopbygning, markedsføring, projektledelse, tilbudsberegning, kvalitetskontrol og alle de små opgaver, som opstår i løbet af en travl uge.

Fremtid: Jeg er ret bevidst om, at jeg har fået en enestående mulighed ved at blive en del af Solselskabet. Jeg glæder mig til at udvikle firmaet og bidrage til at skabe en grønnere fremtid for alle vores kunder.

Læs mere om Solselskabet lige her.


 

< Tilbage