< tilbage 07-11-2023 - 12:24

Månedens medarbejderportræt: Thomas Linnet

Læs med her og bliv klogere på, hvad Thomas laver i sin fritid og når han er på arbejde hos Møller & Buchreitz.

Navn: Thomas Linnet

 

Alder: 51 år

 

Baggrund: Jeg har arbejdet som elektriker siden 1992. Undervejs har jeg bl.a. arbejdet 12-13 år for Søren Buchreitz, og så har jeg også arbejdet under Christian i et andet firma. Begge oplevelser var meget positive, så jeg er glad for at være endt hos Møller & Buchreitz. Privat er jeg bosat i Taulov med min kone og vores to børn.

Arbejdsopgaver: Jeg beskæftiger mig primært med projekter. Vi er i øjeblikket i gang med et stort projekt i Fredericia, hvor der skal renoveres 100 lejligheder, som jeg er ansvarlig for. Jeg synes, det er spændende at arbejde med de her lange og komplicerede projekter. Det stiller krav til, at vi gennemgår tingene og får lavet en plan, der kan føres ud i livet i samspil med alle de andre håndværkere på pladsen.

 

Fritid: Jeg har været konkurrenceløber i min ungdom og deltaget i op til flere store mesterskaber på forskellige distancer. Selvom jeg ikke konkurrerer længere, løber og cykler jeg stadig lidt for at holde mig i form. Derudover er jeg stolt fan af AGF, da jeg oprindeligt er født og opvokset lidt nord for Aarhus. Det har givet anledning til en masse snak på kontoret, da de andre gutter primært holder med FC Midtjylland og Brøndby.

 

Fremtidsplaner: Jeg beskæftiger mig som nævnt primært med projekter. Det vil jeg gerne blive ved med. I fremtiden kunne jeg godt tænke mig en mere koordinerende rolle, hvor jeg måske ikke arbejder som udførende el-installatør, men i stedet sørger for at holde styr på pladsen og sørger for, at projekterne bliver udført efter planen. Det kunne jeg på sigt rigtig godt tænke mig!

< Tilbage