< tilbage 25-08-2023 - 12:49

Månedens medarbejderportræt: Magnus Christensen

Læs med her og bliv klogere på, hvad Magnus laver i sin fritid og når han er på arbejde hos Møller & Buchreitz.

Navn: Magnus Christensen

Alder: 23 år

Jobfunktion
Jeg har været ansat i Møller & Buchreitz siden februar og arbejder hovedsageligt som servicemontør. Jeg er dog ikke bleg for at give en hånd med i projektafdelingen, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Privat
Jeg er født og opvokset i Kolding, hvor jeg har størstedelen af min familie og venner. Jeg bor i en lejlighed nede i midtbyen, så jeg er en af de heldige, som ikke har så langt til kontoret på Jupitervej.

Fritidsinteresser
Jeg bruger rigtig meget tid sammen med mine kammerater. Vi spiller computer og hygger os. Her til sommer er det f.eks. blevet til mange ture på stranden – for det meste med en kølertaske fyldt med kolde øl.

Drømme for fremtiden
Det er ikke så længe siden, at jeg blev udlært, så først og fremmest har jeg planer om at falde godt til i firmaet. På længere sigt har jeg helt sikkert ambitioner om at udvikle mig fagligt. Jeg tror ikke, jeg vil læse videre som installatør eller noget i den dur. Men jeg er ivrig efter at lære nyt, og det kan man gøre på mange måder.

Arbejdspladsen
Jeg har været hos Møller & Buchreitz i lidt over et halvt år, og det har været virkelig fedt. Vi er et ungt hold, der har det godt med hinanden, og som ikke er blege for at yde en ekstra indsats, når der er travlt. Det sætter jeg stor pris på.

< Tilbage