< tilbage 14-04-2023 - 14:43

Månedens medarbejderportræt: Søren Jepsen

Læs med her og bliv klogere på, hvad Søren Jepsen laver i sin fritid og når han er på arbejde hos Møller & Buchreitz.

Navn: Søren Jepsen

Alder: 50 år

Hvor længe har du arbejdet i el-branchen?

Jeg stod i lære fra 1989-1992 og boede efterfølgende på kollegie med Søren Buchreitz, da jeg læste til el-installatør. Sidenhen har jeg prøvet en masse forskellige ting og har bl.a. arbejdet i både Australien, USA og Kina.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Møller & Buchreitz?

Møller & Buchreitz er en fed arbejdsplads, fordi jeg hver dag bliver mødt af nye udfordringer og får mulighed for at løse dem på en selvstændig måde. Derudover nyder jeg at kunne give mine erfaringer videre til nogle af de unge drenge og vores lærlinge. Min egen søn starter faktisk i praktik i næste uge, så det bliver også lidt sjovt.

 

Hvad bruger du din fritid på?
Jeg er frivillig brandmand, og så har jeg en rigtig stor passion for vin. Vi følger et par vinhuse i Alsace og Italien, som vi også skal ned at besøge til sommer. Det glæder jeg mig rigtig meget til.

 

Hvad er den dårligste ferieoplevelse, du nogensinde har haft?

Det har uden tvivl være en tur til Egypten for nogle år siden, hvor vi skulle fejre jul dernede. Vi kom dog ned til et faldefærdigt og koldt hotel, hvor der ikke var styr på noget som helst. Så det land skal vi aldrig besøge igen.

 

Hvem ville du helst sidde fast i en elevator sammen med?

Det skulle helt klar være en af mine kontakter på vores vingårde. Jeg er sikker på, at vi ville hygge os med et par gode flasker vin i fred og ro fra konerne :)

< Tilbage