< tilbage 03-07-2024 - 10:38

Månedens medarbejderportræt: Casper Møller

Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Casper Møller gerne vil være elektriker, hvordan det er at have sin storebror som chef, og hvad han har af spændende sommerferieplaner.

Navn: Casper Møller

Alder: 22 år

Titel: Elektrikerlærling hos Møller & Buchreitz

Hvorfor vil du gerne være elektriker?
Det er en megagod uddannelse, som giver mig en masse færdigheder, jeg kan bruge både privat og professionelt. Jeg har arbejdet i firmaet i næsten to år, men startede først som lærling i 2023.

Hvordan er det at have sin storebror som chef?
Jeg synes, vi er rigtig gode til at adskille tingene. Når vi er på job, så arbejder vi, og når vi er hjemme i privaten, er vi brødre. Det kræver en masse respekt for hinanden, men det har vi været rigtig dygtige til, synes jeg. 

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?
Jeg har en sød kæreste, som jeg bruger en masse tid sammen med. Derudover spiller jeg håndbold på eliteniveau og styrketræner i min fritid. Jeg er meget social og elsker at omgås andre mennesker. I øjeblikket er jeg i gang med at flytte ind i et hus i Give sammen med en af mine gode håndboldkammerater. 

Har du nogle spændende sommerferieplaner?
I august står den på Smukfest og hygge sammen med håndbolddrengene. Ellers har jeg ikke lavet de helt store planer endnu. 

 

Se flere nyheder <